Bar maken kan je zelf met een geschikte bouwtekening! Klik hier voor uitleg!

door | februari 11, 2017

Bar maken Een bar maken kan iedereen die graag met zijn handen werkt. Er zijn vele mogelijkheden hoe jij je toekomstige bar kunt realiseren.

Een bar is natuurlijk een sociale plek waar je gezellig met vrienden en ook met familie een lekker drankje kunt nuttigen en de dagelijkse gebeurtenissen kunt bespreken. Dit heeft een andere sfeer dan bij de tafel zitten en heeft dus ook een andere doel dan eten.

Het hangt van je behoefte af kun je een bar voor binnen of voor buiten plaatsen. Binnen in het huis kan je de bar het hele jaar door gewoon gebruiken. Als je een bar buiten wilt zetten biedt dat meestal voor de zomermaanden een gezellige plek voor bijeenkomsten. Maar het geeft ook de mogelijkheid met kerst, oud en nieuw om een borreltje te doen. Dit is ook gelijk een oplossing als je veel mensen wilt uitnodigen zonder dat je je hele huis beschikbaar wilt maken.

Op deze pagina vind je informatie over de voorbereidingen en wat je nodig hebt voor een bar maken. Hier vind je ook een gratis bouwtekening als voorbeeld, die je direct kunt gebruiken voor je volgend project.

Voorbereidingen van je ideale bar maken

Een bar maken is een geweldig project. Als je klaar bent dan merk je pas hoe je huis een meerwaarde krijgt. Dit geeft ook een luxe en gezellige uitstraling aan je huis.

  • Hier heb je wel  extra ruimte voor nodig en dat moet je gelijk aan het begin goed opmeten. Gelukkig kan je zelf bepalen hoe groot je de bar wilt hebben. Op elk bouwtekening staat een schets van het eindresultaat om de keuze makkelijker te maken. De maten van de bouwtekeningen kun je ook aanpassen als je maar op de verhoudingen let.
  • Zorg voor aanleg van elektriciteit (stopcontacten, verlichting) en eventueel water toe en afvoer. Denk ook na over de indeling van de bar. Bijvoorbeeld hoeveel ruimte wil je voor verschillende glazen en flessen?
  • Volg de instructies van de bouwtekening op bij het aanschaffen van materialen! Let op de keuze van houtsoorten!

Bij Hout kopen krijg je een goed overzicht van houtsoorten en eigenschappen.

  • Kies de juiste gereedschappen uit voor het gekozen hout! Na de voorbereidingen kun je lekker aan het echte werk beginnen om je bar te maken.

Bar maken -Bouwtekening downloaden!

Bar maken

Om de gratis bouwtekening te bekijken klik hier!

Deze bouwtekening is afkomstig uit het bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Hij is al vele jaren een gepassioneerde houtbewerker en hij heeft al 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zijn bouwtekeningen zijn overzichtelijk en van goede kwaliteit. Ze zijn geleverd met handleidingen zodat je altijd precies weet wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

Dit pakket bevat verschillende bouwtekeningen op elk gewenst niveau. Ben je een beginner of heb je al ervaring met klussen? Met Freds bouwtekeningen pakket kan iedereen makkelijk uit de voeten.

Met de juiste bouwtekening kun je en zal je geld, energie en tijd besparen. De instructies van deze bouwtekening volg je gewoon stap voor stap op. Het werkt relaxt en je kunt trots op het resultaat zijn.

Fred geeft ook gratis support bij elk besteld pakket. Kom je problemen tegen tijdens klussen? Dan kan je Fred altijd om hulp vragen.

Zoals je ziet zijn er bepaalde voordelen van deze bouwtekeningen op de lange termijn. Maar als je nog twijfelt of je hier wat aan hebt, kan je beter eerst maar de gratis bouwtekening downloaden en uitproberen.

Inhoud

Bar maken10.000 bouwtekeningen zijn er een hele hoop. Je kunt je wel eens afvragen: heb ik dit echt nodig? Het antwoord kan iedereen zelf invullen omdat dit sterk afhankelijk is van wat je zelf wilt.

Dit pakket biedt bijna oneindig veel ideeën aan diverse projecten wat je van hout kunt maken. Per categorie vind je meerdere werktekeningen. Sommige zijn vrij eenvoudig om te maken en andere zijn dit juist niet.

Met dit pakket kun je ervaring op doen op het gebied van houtbewerken. Je kunt hier alles van maken wat vroeger de echte timmerman deed.

Wat de inhoud betreft vind je in dit pakket verschillende projecten voor houten meubels, zoals: bedden, tafels, tv meubels, bureaus, keukens, banken, enz… Grotere projecten vind je ook voor buiten in je tuin: tuinhuisjes, schuttingen, speelhuisjes, dierenhokken, boomhutten, enz… Zelfs  bouwtekeningen  voor houten garages, overkappingen en carports onderbreken bij deze uitgebreide verzameling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden die Fred te bieden heeft?

Bezoek dan de website van Fred Schouten! Klik hier>>

Heb je nog vragen of opmerkingen dan hoor ik het graag. Zet je  reactie hier onder!

 

Ik wens je alvast veel klusplezier toe!

*

 

 

 

 

 

Categorie: Bar

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *