Hoe kan je een goed vogelhuisje maken?

Een vogelhuisje maken is een eenvoudige klus en kan iedereen doen die er maar zin in heeft. ook als je nog nooit een spijker in de muur hebt geslagen zul je hier je eerste werkstuk met succes behalen. Het is dus een aanrader voor een beginnende doe-het-zelf-er. Dit is ook een heel dankbare klus waarmee… Meer lezen »

Wat zijn mijn woontips voor een goed begin?

Mijn woontips voor een goed begin zijn voor klussers die durven zelf de hef in hun eigen handen te nemen en maken hun eigen meubels. Namelijk met deze creatieve beroep kom je tot oplossingen die persoonlijk en op maat geschreven zijn en alleen in je huis komen tot leven. Dit zijn de unieke gedetailleerde kasten,… Meer lezen »

Een kinderbed maken precies zo hoe je het hebt bedacht is zeker mogelijk!

Een kinderbed maken geeft jou de mogelijkheid om een leuke ontwerp uit te voeren. Of je nou kiest voor een peuterbedje die je later kunt verlengen of een volwaardige eenpersoonsbed waar je  gemakkelijk een tweepersoons bed van kunt maken, zijn er talloze mogelijkheden.  Zelfs een hoogslaper of een stapelbed met een speciale thema kan je zelf maken. Dit… Meer lezen »

Categorie: Bed

Een steigerhout bed bouwtekening, uitleg en voorbereiding vind je hier!

Zoek je een steigerhout bed bouwtekening? Dan ben je op deze pagina op de juiste adres. Namelijk vind je hier bouwtekeningen voor allerlei soorten en maten van bedden. Zo kan je snel en georganiseerd aan de slag om een tweepersoonsbed, hoogslaper, stapelbed, kinderbed, ledikant of wat je hartje maar begeert te maken! Als kwaliteit bij jou… Meer lezen »

Categorie: Bed

Bouwtekening konijnenhok nodig? Klik hier voor weetjes en een gratis bouwtekening!

Een bouwtekening konijnenhok is misschien nog makkelijk te vinden op internet. Maar het is ook goed om te weten dat je niet zomaar een bouwtekening kunt gebruiken. Helaas zitten er ook exemplaren tussen die geen goede basis geven voor een doe-het-zelf project. Omdat een mooie en stevige konijnenhok maak je alleen met goede aanwijzingen. Een overzichtelijke en nauwkeurig gemaakte bouwtekening zal je vooruit helpen… Meer lezen »