Bouwtekening hoekbank steigerhout voor een doe-het-zelf project vind je op deze pagina!

door | november 15, 2016

Bouwtekening hoekbank steigerhoutZoek je een bouwtekening hoekbank steigerhout? Bekijk eens deze aanbod met ongelofelijk veel keuze aan verschillende werktekeningen. Wie van klussen houdt moet deze fantastische product zien!

Als je zelf een hoekbank wilt maken heb je inderdaad een betrouwbare bouwtekening nodig. Wat zijn de voordelen van het gebruiken van deze bouwtekening? De exacte maten van de steigerplanken zijn al berekend en hoe de constructie in elkaar zit hoef je ook niet zelf uit te vinden. Je hebt natuurlijk ook nog goede gereedschappen nodig afgestemd op de klus zelf. Maar welke moet je kopen? Met deze bouwtekening hoekbank steigerhout heb je geen jaren lange ervaring nodig. Je krijgt alle informatie en word je stapsgewijs begeleidt om je eigen hoekbank te kunnen maken.

Let op dat als je op zoek gaat naar bouwtekeningen zal je ook een aantal tegenkomen op internet. Helaas zitten er hier ook tekeningen tussen wat je maar beter kan laten liggen. Je hebt namelijk niets aan bouwtekeningen die niet compleet of onduidelijk gemaakt zijn.

Wil je echte professionele bouwtekeningen die je als basis kunt gebruiken bij je doe-het-zelf project? Met de juiste bouwtekeningen bespaar je tijd, energie en geld mee. Bovendien zal je veel relaxter werken en een schitterende resultaat behalen.

Op deze pagina vind je een voorbeeld van deze werktekeningen om te laten zien hoe ze in elkaar zitten.

Bouwtekening hoekbank steigerhout downloaden!

Bouwtekening hoekbank steigerhout

 

Klik hier voor de gratis bouwtekening die je direct kunt gebruiken!

Deze bouwtekening komt uit de pakket van Fred Schouten. Hij is al jaren een gepassioneerde houtbewerker en hij heeft al 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zijn bouwtekeningen zijn van goede kwaliteit en heel overzichtelijk. Dit pakket is met een handleiding geleverd zodat je altijd weet wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

Omdat Fred nog steeds actief bezig is worden er regelmatig nieuwe bouwtekeningen aan zijn verzameling toegevoegd. Bij je bestelling krijg je gratis support van Fred. Loop je ergens vast met je kluswerk dan kan je Fred altijd om hulp vragen.

Steigerhout is betaalbaar, mooi en makkelijk bewerkbaar!

Bouwtekening hoekbank steigerhoutSteigerhout is tegenwoordig erg populair en je komt overal steigerhouten meubels tegen. Het is eigenlijk niet anders dan vurenhout die je net zo goed binnen maar ook buiten kan gebruiken. Deze houtsoort is goed zaag en schroefbaar en kan redelijk goed tegen vocht.

De breedtematen van gebruikte steigerhouten planken variëren in het algemeen tussen 25 tot 30 millimeter. Echter koop je al nieuwe planken van 19,5 millimeter breed. Deze dunnere planken zijn ook uitermate geschikt om er meubels van te maken. De lengte van de steigerhouten planken is ongeveer 2,50 meter.

Steigerhout heeft weinig tot geen onderhoud nodig. Als je niet wilt dat hij met de tijd grijs wordt dan moet je behandelen met een laagje beits.

Bij het kopen van steigerhout kan je kiezen van nieuwe of gebruikte planken. Gebruikte steigerplanken komen van bouwbedrijven. De planken worden eerst schoongemaakt, geschuurd en daarna eventueel behandelt.

Omdat steigerhouten meubels behoorlijk prijzig zijn kan je maar beter jezelf je hoekbank of andere nodige meubels maken.

Bij deze bouwtekeningen pakket krijg je een fantastische cadeau: de Gids voor Steigerhouten Tuinmeubelen.

Over verschillende houtsoorten en waar je hout kan kopen vind je hier informatie. Klik hier!

Aanrader…

De bouwtekeningen pakket van Fred Schouten is een echte aanrader voor elke doe-het-zelf-er. Met zelf gemaakte meubels bespaar ik al vele jaren duizenden euro’s. Zo heb je ook nog een uniek stuk meubel in huis in een plaats van massaproductie.

Bij goedkope massaproductie komt ook vaak voor dat de meubels van zwakke materialen worden gemaakt en binnen paar jaar kapot gaan. Maak je eigen unieke, duurzame en stevige meubels met de hulp van bouwtekening hoekbank steigerhout!

Voorbereiding stap voor stap

  • Denk eerst goed na hoe groot de hoekbank moet worden en waar je die wilt plaatsen?
  • Kies de bouwtekening uit die voor je wensen de beste voldoet.
  • Aan de hand van de bouwtekening kan je bepalen wat voor materialen je nodig hebt. Als je de bank voor in je tuin maakt is het een belangrijke detail dat je RVS schroeven en spijkers gaat gebruiken.
  • Gebruik goede kwaliteit gereedschappen want op de lange termijn heb je hier veel meer plezier van.
  • De meest belangrijke is tijdens klussen de veiligheid. Let goed op de veiligheid van je eigen en anderen.

Met een goede voorbereiding kan je lekker aan het werk.

Om meer te weten bezoek de website van Fred Schouten. Klik hier>>

Ik wens je veel plezier en een mooie resultaat!

Heb je vragen of opmerkingen, dan kan je die onderaan de pagina plaatsten.

 

Freds bouwtekeningen Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *