Bouwtekening tuinbank nodig? Klik snel hier voor een gratis bouwtekening!

door | oktober 31, 2016

Bouwtekening tuinbankHeb je een bouwtekening tuinbank nodig? Als je op internet gaat zoeken kom je veel bouwtekeningen tegen. Let wel op want deze zijn niet allemaal geschikt voor om te gebruiken. Helaas zitten er ook veel tekeningen tussen die niet compleet of onduidelijk zijn. Hier heb je niets aan en krijg je er alleen maar problemen van.

Een goede bouwtekening bespaart je veel tijd, energie en geld. Het laat je inspireren, is leerzaam en het geeft houvast in het doe-het-zelf proces. Bovendien heb je hiermee een goede begeleiding zodat je constructiefouten of andere zorgen uit de weg gaat.

Op deze pagina vind je een gratis bouwtekening als voorbeeld, die je direct kunt gebruiken voor je volgende kluswerk.

Bouwtekening tuinbank downloaden!

Bouwtekening tuinbank nodig

Klik hier voor de gratis bouwtekening>>

De bovenstaande bouwtekening is afkomstig uit de bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Hij is al jaren een gepassioneerde timmerman en hij heeft al 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Omdat hij nog steeds actief is worden er regelmatig nieuwe werktekeningen aan zijn verzameling toegevoegd.

De bouwtekeningen van Fred zijn overzichtelijk en van goede kwaliteit. Deze zijn met handleidingen geleverd zodat je altijd weet wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

Bij het bestellen van de bouwtekeningen pakket kun je direct 10.000 bouwtekeningen downloaden en je krijgt van Fred gratis support. Heb je hulp nodig met je project dan kan je Fred altijd om advies vragen.

Inhoud

In deze enorme pakket zitten er verschillende projecten gemaakt van hout. Zo vind je hier bouwtekeningen voor meubels, o.a.: bed, tweepersoonsbed, stapelbed, hoogslaper, kast, bureau, tv meubel, tafel, stoel, buitenkeuken en hoekbank. Natuurlijk kan de bouwtekening tuinbank hier niet ontbreken.

Verder kan je, met de hulp van Freds tekeningen, voor in je tuin andere onderwerpen maken zoals: tuinhuisje, speelhuisje, boomhut, blokhut, schutting, carport, overkapping, kliko-ombouw…

Ben je een dieren liefhebber? Dan kan je best een kippenhok, konijnenhok of een hondenhok maken.

De bouwtekeningen van Fred zijn geschikt voor elke klusser ongeacht dat je al ervaring heb opgebouwd of ben je een beginner. Omdat deze pakket is samengesteld met werktekeningen voor verschillende niveaus.

Het is natuurlijk aan jou om de meest geschikte bouwtekening uit te kiezen. Begin met een simpel tekening en bouw je kennis telkens weer op. Met deze manier leer je een compleet nieuw vak, die je steeds makkelijker kunt uitoefenen. Zo kan je alle oude meubels heel voordelig vervangen of hergebruiken in en om je huis heen. Houtbewerken, hoe dat vroeger de plaatselijke timmerman deed, leer je met doen volgens de hulp van deze bouwtekeningen pakket. Het is de goedkoopste manier om je eigen hobby te ontwikkelen in een plaats van deel nemen aan verschillende cursussen die al gauw €500 per week + materiaalkosten rekenen.

Steigerhout is de oplossing voor de goede kwaliteit en toch betaalbare meubels.

bouwtekening tuinbankOmdat het een heel populair materiaal is en het wordt vaak in de tuin voor meubels gebruikt wil ik hier ook even aandacht geven. Steigerhout is erg geliefd vanwege zijn sterkte, kwaliteit, duurzaamheid en robuuste uitstraling. Ja, het heeft weinig of geen onderhoud nodig en nee, het is niet afkomstig van de steigerhout boom. Ook heeft het niets te maken met de zogenaamde aanlegsteigers van de botenwereld. De gebruikte steigerhouten planken zijn afkomstig van de bouwsteigers. Eerst worden ze schoongemaakt en geborsteld daarna geschuurd en eventueel behandelt.

Verse steigerhout komt rechtstreeks uit het bos van naaldbomen. Het is namelijk niet anders dan vurenhout. Met een likje beits of olie is voldoende hierbij om de verkleuring tegen te gaan. Namelijk met de tijd gaat steigerhout grijs worden wat sommige mensen juist mooi vinden. Je kunt dus kiezen tussen nieuwe of gebruikte steigerplanken als je een tuinbank wilt maken.

Gebruikte steigerplanken gaan minder lang mee en zijn duurder dan de verse variant. Dit komt omdat er een aanzienlijke tijd over moet gaan totdat steigerhout gebruikt genoemd mag worden. Daarom hebben bouwmarkten hier maar een beperkte voorraad van. Het is dus een kwestie van vraag en aanbod.

Meer over steigerhout en andere houtsoorten lees je bij de kop van hout kopen .

Als bonus is de Gids Steigerhouten Tuinmeubelen met de bestelling te downloaden.

Aanrader voor iedereen die zelf aan de slag wilt gaan.

Kant en klare meubels zijn vaak erg duur. Zeker als je niet bij de eerste de beste goedkopere zaken wilt je meubels aanschaffen. Het probleem is namelijk met deze winkels dat de kwaliteit heel matig is en de meubels zijn niet stabiel of die kraken bij het gebruik. Ook zijn die erg kwetsbaar voor beschadigingen en zijn ze meestal niet te repareren als iets stuk gaat.

Met zelf gemaakte meubels bepaal je zelf wat voor materiaal je gaat gebruiken. Soms kan je heel goedkoop hout kopen of geef je sloophout of pallets een tweede leven. Zelf bespaar ik al vele jaren duizenden euro’s met zelf gemaakte meubels of andere projecten. Bovendien met deze manier heb ik iets unieks in huis in een plaats van massaproductie.

Dus ook als je een bouwtekening tuinbank nodig hebt kan je uitstekend uit de voeten met Freds bouwtekeningen pakket.

Voor verdere informatie ga naar de website van Fred Schouten. Klik hier>>

 

Freds bouwtekeningen Banner-320-50

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *