Kennisbank is de gids die de weg wijst door het bos van klussen!

KennisbankWelkom in de Meubels maken zelf….nl Kennisbank! Het doel van deze Kennisbank is om jou een overzicht te bieden. Hier worden alle zaken besproken waar je mee te maken krijgt tijdens je doe-het-zelf project .

In deze Kennisbank vind je artikelen op een rij met verdere uitleg. Deze artikelen worden regelmatig bijgewerkt om je een zo goed mogelijk beeld mee te geven.

De Kennisbank gaat echter een stap verder en behandelt een bredere vlak, dan houtbewerken. Want stel dat je een konijnenhok gaat maken. Als gevolg zal je ook konijntjes in huis nemen of heb je die al. Dan is het essentieel dat je weet hoe je die diertjes moet houden, verzorgen en voeren.

Klik op de knoppen om te navigeren!

Hout bewerken

Verf, beits of olie gebruiken voor buiten? 

De 7 onmisbare schilder tips

Dieren houden

Huis accessoires

  • Elektrische apparatuur
  • Verlichting
  • Textil
  • Keuken
  • Badkamer

Veiligheid

  • Veiligheid

Reviews

Video’s:

Wat vind je in de Kennisbank?

KennisbankDeze website behandelt verschillende onderwerpen in en om het huis. Het is de bedoeling om doe-het-zelf activiteiten te stimuleren en helpen.

Met de beschikbare bundel bouwtekeningen geeft het iedereen de kans om zijn huis omtoveren tot een thuis. Ongeacht dat je geld wilt besparen, of gewoon het leuk vind om te klussen.

Met de 10.000 bouwtekeningen kan iedereen aan de slag. Ook als je nog nooit een spijker in de muur heb geslagen kan je de vak houtbewerken stap voor stap leren, zoals het vroeger de lokale timmerman heeft gewerkt.

Hier kan je het leren en uiteindelijk een leuke en nuttige hobby ervan maken.

Omdat het vrijwel onmogelijk is om bij elke pagina een uitgebreide informatie mee te geven is deze Kennisbank in stand gekomen. Hier zal je aanvullende informatie treffen over alle zaken waar een beginnende klusjesman tegen de lijf kan lopen. Maar ook  als je al langer bezig bent met klussen kan je nieuwe greepjes leren.

Klussen? Is dit iets voor mij?

In deze tijd is voor veel mensen een probleem om aan het werk te komen. Dit heeft niet alleen het gevolg dat ze minder te besteden hebben maar ze houden ook veel vrije tijd over. ” Vrije tijd “- zou je denken: dat is leuk! Maar vergeet het niet dat te veel vrije tijd leid naar een doelloos leven. Als je niets te doen hebt in je leven, dan ik het heel zwaar en kan je hier psychische en later lichamelijke problemen van krijgen.

Als je jezelf nuttig bezig houd is goed voor lichaam en geest. En het gaat nog niet eens alleen maar over een bezigheidstherapie.

Creatief bezig zijn en nieuwe dingen maken heeft een positief effect op je stemming en je krijg er voldoening voor terug. Je produceert iets unieks en bovendien zal je huis ook steeds gezelliger eruit zien. Daar maak je weer je gezien en familie blij mee.

Dus, pak je kans en ga erop los!!!

Obstakels zijn er in alle tijden. Hoe ga je ermee om?

Alles wat nieuw is, kent de nodige weerstand, twijfels en vragen. Weet je nog niet dat klussen iets voor jou is? Probeer dan maar de gratis bouwtekening en kom je er zelf snel achter.

Hier vind je de Gratis bouwtekeningen, die je direct kunt gebruiken! Deze bouwtekening is afkomstig uit de bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Deze bouwtekening bevat de nodige informatie over de maten, materialen en de volgorde van handelingen.

Bij de kop Hout kopen zul je de meest gebruikte houtsoorten vinden, die voor meubels gebruik kunnen worden.

In de Kennisbank zijn allerlei weetjes verzameld om jou vooruit te helpen.

Zou je besluiten om het pakket te bestellen dan krijg je ook gratis ondersteuning van Fred. Kom je een keer niet uit met je project dan kan je hem ook raadplegen.

Klik hier om de website van Fred Schouten te bezoeken>>

 

Ik wens je veel klusplezier toe!