De Kippengids is de nieuwe handleiding over hokken maken en kippen houden!

KippengidsDe Kippengids is de nieuwste product van de makers van de 10.000 bouwtekeningen. Deze fantastische gids richt zich volledig op dierenliefhebbers met uitgebreide informatie over kippenhok bouwen en kippen houden.

Uit statistieken blijkt dat de afgelopen jaren zijn kippen razend populair geworden in ons land. Dit betekend dat er steeds meer behoefte is aan een degelijke kippenhokken.

Voor een doener, die van dieren houdt is niets vanzelfsprekender, dan een kippenhok zelf maken. Met een goede bouwtekening is dit geen lastige klus meer.

In de nieuwe kippengids vind je heel veel variaties over bouwtekeningen van kippenhokken.

De Kippengids downloaden!

Deze kippengids is gemaakt door Fred Schouten. Hij is een gepassioneerde timmerman en hij heeft al 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zijn bouwtekeningen zijn van goede kwaliteit en heel gebruiksvriendelijk. Daarnaast zijn ze geleverd met handleidingen zodat je altijd weet wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

Om de keuze makkelijker te maken heeft Fred een schets gemaakt van de eindresultaat van de werktekeningen. De bouwtekeningen pakket is zoals de Kippengids bevat tekeningen op verschillende niveaus. Dit zorgt voor een laagdrempelige instap voor beginners. Maar ook klussers met ervaring vinden hier genoeg uitdaging.

De nieuwste product van Fred is de Kippengids met vele gespecialiseerde bouwtekeningen voor kippenhokken. Hier vind je diverse  bouwtekeningen van verschillende uitvoeringen en maten. Vanaf nu is de Kippengids apart te koop voor € 17.

Bij het bestellen van het 10.000 bouwtekeningen pakket krijg je mee

Als je een ambitieuze doe-het-zelver bent kan je natuurlijk ook voor kiezen om de hoofdpakket te kopen. Zo heb je een bijzondere verzameling waar je mee alle kanten op kan.

  • 10.000 bouwtekeningen over alle mogelijke projecten die je van hout maken kan. Zoals meubels, carport, tuinhuisjes, overkapping…etc.
  • De gids van Steigerhouten Tuinmeubelen, gespecialiseerd voor steigerhout.
  • De Kippengids voor kippenhokken en verzorgen van kippen.
  • Gratis support van Fred zelf bij advies vragen.

Alles in één voor maar €47!

Alles wat je moet weten over kippenhokken maken en kippen houden:

kippengidsVoordat je begint met klussen moet je een aantal dingen op een rijtje zetten. Hierbij bied jou hulp de nieuwe Gids van Fred Schouten.

Ten eerste, waar mag je wel en waar niet een kippenhok plaatsen? Om een geschikte hok te maken houd er rekening mee met de hoeveelheid kippen die je erin wilt plaatsen. Als je een grote hok wilt hebben dan moet je er genoeg ruimte voor beschikken.

Verder is het goed om te weten wat de regels zijn en dat je misschien een bouwvergunning nodig hebt. Dit kan je het beste met de lokale gemeente bespreken voordat je begint met klussen.

Als je hok klaar is dan moet je ook nog op de hoogte zijn hoe je je kippen moet onderhouden.

Wat eten kippen? Waar hebben ze behoefte aan? Hoeveel kippen en hanen kan je bij elkaar zetten om te voorkomen dat ze elkaar uit de tent vechten.Wil je dat ze kuikentjes krijgen?

Dit zijn allemaal vragen waar je de antwoord voor kan vinden in de Kippengids. Want dit is ook een gids die je nodig zal hebben ook als je al een prachtige kippenhok hebt staan in je achtertuin!

Voordelen van zelf een kippenhok bouwen

Als je zelf aan de slag gaat kan je er veel voordelen van uithalen.

  • Bijvoorbeeld dat je een product maakt die helemaal afgestemd is op jouw behoefte qua uiterlijk, maten en kwaliteit. Je kunt de houtsoort uitkiezen en in de kleur verwen die het beste bij je tuin past. Voor het Hout kopen informeer je goed welke houtsoort zal hier geschikt zijn! Misschien heb je zelf materialen over die je kunt gebruiken.
  • Dat scheelt zelfs in de kosten. Want met klussen bespaar je ook veel geld mee. Zelfs kan je materialen en gereedschappen kopen wanner ze in de aanbieding zijn.
  • Klussen is een bijzondere hobby die op de lange termijn geen geld kost maar geld bespaart. Het houd je gezond en nuttig bezig. Bovendien haal je hier veel voldoening uit en je kunt er creativiteit ermee ontwikkelen.

Wil je meer weten?

Bezoek dan de website van Fred Schouten! Klik hier>>