Steigerhouten bank maken? Klik hier voor een goede bouwtekening!

door | juli 11, 2016

Steigerhouten bank makenEen steigerhouten bank maken kan variëren van een eenvoudig tuinbankje tot een megagrote hoekbank. Welke bank je wilt maken is afhankelijk van de beschikbare ruimte in je tuin en de luxe die je wilt hebben.

Bij een steigerhouten bank maken moet je goed op de constructie letten.  Daarom is het verstandig om een goede bouwtekening uit te zoeken.

Helaas kom je op internet ook minder geschikte bouwtekeningen tegen. Sommige bouwtekeningen zijn niet compleet of onduidelijk en hier heb je ook niets aan. Dit zal alleen maar problemen opleveren  en geeft een teleurstellende resultaat.

Heb je nog geen geschikt bouwtekening voor een steigerhouten bank maken? Ga dan niet uren verder zoeken want op deze pagina op de goede adres. Hier vind je goede bouwtekeningen die je gelijk kunt gebruiken.

Voorbereidingen

  • De eerste stap is dat je de beschikbare ruimte goed opmeet om te bepalen hoe groot je de bank kunt maken.
  • Kies daarna de juiste bouwtekening uit op basis van de schets (eindresultaat) en de afmetingen van je toekomstige bank.  Als de afmetingen op de bouwtekening niet overeenkomen met je plannen dan kan je die afmetingen verhoudingsgewijs aanpassen.
  • Bij materialen aanschaffen let op de afmetingen van de bouwtekening. Planken kan je al bij de bouwmarkt op maat laten zagen. Dit scheel later veel werk.
  • Zorg voor goede kwaliteit gereedschappen. De nodige gereedschappen kun je ook vinden op de bouwtekening van Sjoerd.
  • Volg de instructies van de bouwtekening stap voor stap op. Dit is gemakkelijk vanwege de foto ondersteuning. Let vooral op de constructie en de verbindingen want hierdoor zal je bank sterk en robuust worden!

butten

Steigerhouten bank maken? Download de bouwtekening!

Deze bouwtekening is afkomstig van de bouwtekeningen pakket van Sjoerd. Hij is een gepassioneerde klusser en hij heeft een pakket van de 10 meest gezochte bouwtekeningen gemaakt.

Deze bouwtekeningen zijn speciaal voor steigerhout. Steigerhout is tegenwoordig erg populair en meubels gemaakt van steigerhout kom je overal tegen. Omdat steigerhout bijna geen onderhoud nodig heeft is het een makkelijke materiaal. Met een beitslaagje kan je voorkomen dat het na een tijd grijs wordt.

Vanwege zijn sterkte, kwaliteit, duurzaamheid, en uitstraling wordt vaak gebruikt binnen en buiten het huis.

Klik hier om meer te weten over steigerhout en andere houtsoorten>>

Een echte aanrader!

Door de juiste bouwtekening gebruiken bespaar je tijd, energie en geld. De bouwtekeningen van Sjoerd zijn gedetailleerd en goed van kwaliteit.  Het is een aanrader voor de beginnende en ook voor de gevorderde klusser.

Deze tekeningen zijn geleverd met handleidingen zo weet je namelijk altijd wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken. Door een zaaglijst weet je de maten van het steigerhout.

Deze bouwtekeningen kun je snel downloaden en uitprinten.

Inhoud

In dit bouwtekeningen pakket vindt je de meest gebruikte en gezochte bouwtekeningen. Zoals: tafels, bank, hoekbank, bar, buitenkeuken, tv meubels en stoelen.

Elke bouwtekening is goed uitgewerkt en met foto’s ondersteund zodat je die stapsgewijs kunt nadoen. Zou je toch problemen ondervinden dan kan je Sjoerd altijd om advies vragen. Hij is namelijk de enige in Nederland wie WhatssApp ondersteuning geeft.

Klik hier en bezoek de website van Sjoerd>>

 

Veel plezier met klussen en geniet van de resultaat!

 

butten

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *