TV meubel maken? Klik hier voor een gratis bouwtekening!

door | juni 17, 2016

Tv meubel makenWil je zelf een tv meubel maken? Het heeft zijn voordelen als je van klussen houd en zelf je meubels wilt maken. Met de jaren kan je hier  duizenden euro’s besparen en heb je ook nog unieke meubelstukken.

Een tv meubel maken behoort tot de makkelijkere klussen en kan iedereen hieraan beginnen met of zonder ervaring van houtbewerken. Maar in ieder geval is het verstandig als je gebruik maakt van een goede bouwtekening. Een tv meubel moet natuurlijk stevig genoeg zijn, mooi eruit zien omdat die een sieraad kan zijn voor je woonkamer. Hierbij is erg belangrijk dat je met de goede afmetingen gaat werken.

Op internet vind je heel veel bouwtekeningen, maar helaas zijn ze niet allemaal compleet en even duidelijk voor gebruik. Het zou zonde zijn als je project hierdoor mislukt. Maar met de juiste bouwtekening kan je gerust aan de slag en zal je een mooie resultaat krijgen.

Op deze pagina vind je een gratis bouwtekening als voorbeeld, die je direct kunt gebruiken voor een doe-het-zelf project.

Tv meubel maken? Bouwtekening downloaden!

TV meubel maken

Hier vind je een gratis bouwtekening om gelijk mee aan de slag te gaan>>

Deze bouwtekening is afkomstig van Fred Scouten. Hij is een gepassioneerde timmerman en heeft al 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Hij heeft ruime ervaring om hout te bewerken en hij maakt nog steeds nieuwe bouwtekeningen.

Door de juiste bouwtekening te gebruiken bespaar je veel tijd, energie en geld.

Ben je een ervaren klusjes man of wil je graag beginnen om dit mooie vak leren? Met Freds bouwtekeningen pakket kan iedereen makkelijk uit de voeten.

Voorbereiding

Welke klus je ook wilt maken is een goede voorbereiding de halve succes.

  • Bepaal de maten van de tv meubel en meet ook de ruimte op waar die komt staan! Meten is weten!
  • Je kan natuurlijk plankjes, kastjes of laadjes in je meubel zetten.
  • Zoek de bouwtekening uit die de meeste overeenkomt met je verlangen.
  • Vanaf hier kan je je laten leiden door de bouwtekening. Volg de advies stap voor stap op.
  • Bij hout kopen bij de bouwmarkt kan je de planken al op maat laten zagen. Dit zal je later tijd besparen.
  • Afwerken kan met olie, beits of verf.

Aanrader…

Wil je een mooie en sterke tv meubel maken? Dan raad ik je aan om de site van Fred Schouten te bezoeken. Hier vind je 10.000 bouwtekeningen van alle soorten en maten. Het is onmogelijk dat je hier niet de juiste bouwtekening tegen komt voor je eigen project.

In dit pakket van  Fred zitten er verschillende bouwtekeningen van meubels , zoals bed, tweepersoonsbed, stapelbed, kasten, tafels, stoelen, bureaus,tv meubels, keukens, buitenkeukens, banken en stoelen. Ook voor in je tuin vind je diverse bouwtekeningen voor tuinhuisje, speelhuisje, carport, blokhut, boomhut, overkapping, schutting of hoekbank. Verder kan je nog bouwtekeningen vinden voor kippenhokken, konijnenhokken of hondenhokken en nog veel meer!

Deze bouwtekeningen zijn van goede kwaliteit en goed gedetailleerd met een duidelijke omschrijving. Zo weet je altijd wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

Zou je hulp nodig hebben met je doe-het-zelf project, dan kan je Fred altijd om hulp vragen.

Klik hier om naar de website van Fred Schouten te gaan>>

Veel klusplezier en veel succes met je doe-het-zelf project!

Freds bouwtekeningen Banner-320-50

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *