Zelf tv meubel maken voor je nieuwe platscreen televiesie? Ga niet zitten tobben maar klik hier voor een bouwtekening!

door | juli 27, 2016

Zelf tv meubel makenWil je zelf tv meubel maken? Dan ben je hier op de juiste adres. Met zelf gemaakte meubels heb je veel voordelen tegenover de kant en klare producten. Zo heb je een unieke product wat je zelf in de gewenste maat, kleur en stijl kunt maken. Een zelf gemaakte meubel is uniek en vaak sterker dan massaproductie.

Bovendien ben je ook voordeliger uit dan als je in de winkel meubels koopt. Zelf bespaar ik al jaren duizenden euro’s aan zelf gemaakte meubels.

Echter, in het belang van een ontspannend bezigheid en een mooie resultaat is het verstandig eerst op zoek gaan naar een goede bouwtekening. Op internet kom je ook veel bouwtekeningen tegen maar helaas zijn ze niet allemaal even betrouwbaar. Sommige van die bouwtekeningen zijn incompleet en andere weer onduidelijk gemaakt. Hier heb je niets aan en je krijg alleen maar last van slechte uitwerkingen en verkeerde maatvoeringen.

Tegenover met de juiste bouwtekening bespaar je tijd, geld en energie.

Op deze pagina vind je een gratis bouwtekening als voorbeeld die je direct kunt gebruiken bij je volgende project.

Zelf tv meubel maken? Bouwtekening downloaden!

Zelf tv meubel maken

Klik hier voor de gratis bouwtekening>>

Deze bouwtekening is afkomstig van de bouwtekeningen pakket van Fred Schouten. Hij is al jaren een ervaren timmerman en hij heeft toet nu toe 10.000 bouwtekeningen gemaakt. Zijn bouwtekeningen pakket  wordt nog steeds met nieuwe tekeningen uitgebreid. Zijn liefde en passie voor houtbewerken goed terug te zien in de overzichtelijke, gebruiksvriendelijke, en zorgvuldig gemaakte bouwtekeningen.

Fred geeft ook gratis support bij de bestelling van zijn geweldige bouwtekeningen pakket. Kom je eens vastlopen met je doe-het-zelf project, dan kan je Fred altijd om advies vragen.

Wil je zonder stres klussen en uitkijken naar een mooie resultaat? Dan is de verzameling van professionele bouwtekeningen gemaakt door Fred is al vast een goede oplossing voor jou.

Aanrader voor jou als je met je handen wilt werken

Wil je zelf dingen maken en klusjes klaren? Dan raad ik je aan om de bouwtekeningen van Fred Scouten te gaan gebruiken. Vanwege de enorme keuzemogelijkheid is er voor ieder wat wils.

Ben je een beginnende of een gevorderde klusser? Met Freds bouwtekeningen kan iedereen goed uit de voeten. Omdat deze bouwtekeningen pakket bevat veel werktekeningen op verschillende niveaus.

Zelf tv meubel maken is een geschikte project voor elke doe-het-zelf-er. Je hoeft niet veel ervaring te hebben om een zo kastje te maken. In het pakket van Fred vind je tientallen verschillende tekeningen voor kasten en tv meubels. Zo kan je zelf bepalen wat voor kast je wilt maken. Moet het eentje zijn met laadjes, planken, deurtjes of de combinatie ervan? Geen probleem. Er is overal een oplossing voor.

Waarom een bouwtekening?

Met de juiste bouwtekening weet je namelijk altijd precies wat je nodig hebt en waar je naar toe moet werken.

  • Hier vind je informatie over materialen, hout kopen en afmetingen. Bij de bouwmarkt kan je alle nodige planken op maat laten zagen volgens de bouwtekening.
  • De enige wat je moet doen is stap voor stap volgen de instructies van de bouwtekening.
  • Een schets die helpt jou om snel een makkelijk de juiste bouwtekening uit te kiezen.

In de bouwtekeningen pakket van Fred vind je bouwtekeningen van verschillende meubels zoals: bed, stapelbed, tweepersoonsbed, kast, bureau, tv meubel, tafel, stoel, bank, keuken, buiten keuken… Voor grotere projecten kan je kiezen o.a.: schuur, speelhuisje, kippenhok, konijnenhok, carport, boomhut, blokhut, overkapping, schutting…etc. Fred heeft ook  bouwtekeningen gemaakt speciaal voor steigerhouten meubelen.

Heb je interesse en wil je meer weten?

Bezoek dan de website van Fred Schouten voor meer informatie. Klik hier!

Ik wens je alvast veel klus plezier!

 

Freds bouwtekeningen Banner-320-50

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *